ВИДЕО: „Посинета“ Саботажа

ВИДЕО: „Посинета“ Саботажа
3.05.19   23:09

Прочитано : 1,093

Print This Article

„Посинета“ Саботажа, емитувана на 03 мај 2019 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.