ВИДЕО: По голот, Алиоски, Бејтулаи и Барди заиграа оро

ВИДЕО: По голот, Алиоски, Бејтулаи и Барди заиграа оро
25.03.19   11:34

Прочитано : 3,024

Print This Article

Погледнете го моментот на погодогот на Барди со кој македонската репрезентација изедначи на натпреварот со Словенија.

По голот, следуваше интересна прослава на Барди, Алиоски и Бејтулаи. Тие во еден момент заиграа оро.

  Категории: