ВИДЕО: Пијанистката Дуња Иванова 3 часа свиреше на плоштадот Македонија

ВИДЕО: Пијанистката Дуња Иванова 3 часа свиреше на плоштадот Македонија
16.04.18   22:53

Прочитано : 602

Print This Article

Секој што денеска помина на плоштадот Македонија од пладне до 15 часот имаше шанса ја слушне пијанистката Дуња Иванова.

Нејзината цел е музиката, особено класичната, да излезе од концертните сали и да стане подостапна за поголема публика.

Фото – МИА

Видео – РСЕ

view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести