ВИДЕО: Пешевски вели дека ВМРО-ДПМНЕ целосно „забегало“ по затворањето на А1

ВИДЕО: Пешевски вели дека ВМРО-ДПМНЕ целосно „забегало“ по затворањето на А1
15.11.18   22:54

Прочитано : 3,874

Print This Article

Поранешниот вицепремиер за европски прашања Владимир Пешевски вечерва во студиото на ТВ21 вели дека направено е прекршување кај ВМРО-ДПМНЕ и „забегување“ од нормалата по затворањето на А1 телевизија, бидјеќи, како што рече, се изгубил најсилниот корективен механизам на власта.

Пешевски: Мислам дека има прекршување во затворањето на А1 телевизија

Пешевски: Мислам дека има прекршување во затворањето на А1 телевизија

Posted by TV21 on Четврток, 15 ноември 2018

  Категории: