ВИДЕО: Парижани ја пеат „Ave Maria“ додека ја гледаат катедралата „Нотр Дам“ во пламен

ВИДЕО: Парижани ја пеат „Ave Maria“ додека ја гледаат катедралата „Нотр Дам“ во пламен
15.04.19   23:30

Прочитано : 481

Print This Article

На социјалните мрежи се споделуваат видеа од луѓе кои се собрани на улиците на Париз како ја гледаат катедралата „Нотр Дам“ во пламен, и ја пеат „Ave Maria“.

  Категории: