ВИДЕО: Обезбедувањето на Путин го фати претседателот на Кина за да не падне од бина

ВИДЕО: Обезбедувањето на Путин го фати претседателот на Кина за да не падне од бина
8.06.19   13:40

Прочитано : 1,461

Print This Article

Претседателот на Кина Си Џинпинг за време на посетата на Русија, каде имаше средби со рускиот колега, Владимир Путин, ќе доживееше мала незгода.

На настан додека тој ги поздравуваше присутните, подаде рака кон еден од нив и за малку ќе паднеше од бината. Но, за среќа, во близина му беше обезбедувањето на Путин кое го задржа да не падне.

  Категории: