ВИДЕО: „Ноктурна“ Саботажа

ВИДЕО: „Ноктурна“ Саботажа
12.04.19   23:15

Прочитано : 1,614

Print This Article

„Ноктурна“ Саботажа, емитувана на 12 април 2019 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски
монтажа: Коста А