(ВИДЕО) „(Не)Воспитана“ Саботажа

(ВИДЕО) „(Не)Воспитана“ Саботажа

„(Не)Воспитана Саботажа“, емитувана на 13 јануари 2020 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.