ВИДЕО: Нестабилна Саботажа

ВИДЕО: Нестабилна Саботажа
7.06.19   23:39

Прочитано : 1,494

Print This Article

„Нестабилна Саботажа“, емитувана на 7 јуни 2019 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски
монтажа: Коста А.

view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести