(ВИДЕО) „Немерлива“ Саботажа

(ВИДЕО) „Немерлива“ Саботажа

„Немерлива Саботажа“, емитувана на 22 ноември 2019 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски
монтажа: Коста А.