ВИДЕО: „Можеш да ме прашуваш, ама нема да ти одговорам“, му рече Груевски на унгарски новинар кој го бркаше по скали

ВИДЕО: „Можеш да ме прашуваш, ама нема да ти одговорам“, му рече Груевски на унгарски новинар кој го бркаше по скали
7.06.19   16:03

Прочитано : 7,268

Print This Article

Екс-премиерот, бегалец од правдата во Македонија, и азилант во Унгарија, Никола Груевски денеска беше начекан од унгарски новинари во Будимпешта.

Тој не сакаше да одговара на прашањата.

view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести