ВИДЕО: „Морнаричка“ Саботажа

ВИДЕО: „Морнаричка“ Саботажа
14.05.19   07:30

Прочитано : 839

Print This Article

„Морнаричка“ Саботажа, емитувана на 13 мај 2019 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.