(ВИДЕО) Мицкоски: Ако лидерот не клекне пред следбениците, не ја заслужува нивната доверба

(ВИДЕО) Мицкоски: Ако лидерот не клекне пред следбениците, не ја заслужува нивната доверба
16.09.18   15:55

Прочитано : 1,796

Print This Article

Ми велат никогаш не треба лидерот и претседателот следбениците да го видат на колена. Но, јас имам еден одговор на тоа – ако лидерот не клекне пред луѓето кои ја следат каузата за Република Македонија и за независна Македонија, тогаш не ја заслужува нивната доверба, рече претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христија Мицкоски во Штип.

-Стојам пред вас како пријател, и стојам пред вас како ваш сонародник, човек загрижен за истите работи за кои сте и вие загрижени. И како пријатели и сонародници, не смееме да имаме тајни меѓу себе, туку отворени срца и добри намери, за заедно да им погледнеме на проблемите во очи, затоа што поприлично ни се насобраа во нашата држава – додаде Мицкоски.

 

Клечењето е на единаесеттата минута.

Протестен марш на ВМРО-ДПМНЕ во Штип

Во живо од Протестниот марш на ВМРО-ДПМНЕ во Штип

Posted by Hristijan Mickoski on Недела, 16 септември 2018

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести