ВИДЕО: Марш на мирот – сеќавање на жртвите од геноцидот во Сребреница

ВИДЕО: Марш на мирот – сеќавање на жртвите од геноцидот во Сребреница
12.07.19   01:48

Прочитано : 346

Print This Article

Марш на мирот во знак на сеќавање на жртвите од геноцидот во Сребреница се одржа денеска во Скопје.

  Категории:
view more articles

Актуелно