ВИДЕО: „Мало сутра“ – Заев направи гестикулација со раката за да му покаже на Мицкоски кога ќе дојде на власт

ВИДЕО: „Мало сутра“ – Заев направи гестикулација со раката за да му покаже на Мицкоски кога ќе дојде на власт
26.10.19   20:49

Прочитано : 4,403

Print This Article

Лидерот на СДСМ и премиер Зоран Заев, од трибината од Прилеп, употреби гестикулација со раката за да му покаже на политичкиот опонент Мицкоски кога ќе дојде на власт.

Гестикулацијата е на 29:50 од видеото: