ВИДЕО: Македонецот кој замалку ќе се удавеше со Кока Кола

ВИДЕО: Македонецот кој замалку ќе се удавеше со Кока Кола
8.08.18   21:18

Прочитано : 2,980

Print This Article

Добро позната финта. Кока Кола и ментол бомбони, но Мако се обиде да се напие при ерупцијата.

  Категории: