(ВИДЕО) „Мајндсет“ Саботажа

(ВИДЕО) „Мајндсет“ Саботажа

„Мајндсет Саботажа“, емитувана на 10 февруари 2020 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.