(ВИДЕО) Кубанката Јасмин Лопез сними спот во Македонија

(ВИДЕО) Кубанката Јасмин Лопез сними спот во Македонија
19.08.19   10:41

Прочитано : 707

Print This Article

Кубанската пејачка Јасмин Лопез од дуото Беле Беле неодама во хотелот Романтик во Велес го сними видеозаписот за лесната „Фиеста Латина“. Арт директор на спотот е Зоран Василевски.

 

 

 

  Категории:
view more articles

Актуелно