(ВИДЕО) Километарски колони за влез во земјава од Грција

(ВИДЕО) Километарски колони за влез во земјава од Грција
14.07.19   12:15

Прочитано : 1,869

Print This Article

Километарски колони возила чекаат за влез во земјава од Грција. Се чела повеќе од три часа.

 

Фото+видео: Либертас