ВИДЕО: Kелнер се изненади кога дозна зошто добил бакшиш од 500 долари

ВИДЕО: Kелнер се изненади кога дозна зошто добил бакшиш од 500 долари
13.05.18   15:55

Прочитано : 2,869

Print This Article

Келнер од Далас бил многу изненаден кога добил бакшиш од неверојатни 500 долари од непозната жена, чијашто сметка изнесувала само 37 центи.

Кеси Симонс добил и порака на салветка на која несреќната жена му објаснила зошто добива толкав бакшиш.

„На најдепресивниот ден во годината ти ѝ го разубави денот на мајка ми. Не престанува да се смее откако сте го направиле тоа што сте го направиле“, пишувало на салветката.

Симонс бил награден за делото што го направил претходниот ден. Кога бил во супермаркет видел постара тажна жена и се обидел да ја расположи, а на крајот ѝ ја платил сметката во маркетот.

-Нејзината сметка беше 17 долари, но не се работи а парите, туку да му покажеш на некого дека мислиш на него, вели Симонс за Метро.

Жената била тажна, бидејќи на тој ден се одбележувала 3-годишнината од смртта на нејзниот сопруг.

Извор: Скопје24

  Категории:
view more articles

Актуелно