ВИДЕО: „Кадровска“ Саботажа

ВИДЕО: „Кадровска“ Саботажа
16.04.18   23:38

Прочитано : 1,954

Print This Article

„Кадровска“ Саботажа, емитувана на 16 април 2018 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести