(ВИДЕО) Јункер не можеше да стои на НАТО галата, Заев го придржуваше

(ВИДЕО) Јункер не можеше да стои на НАТО галата, Заев го придржуваше
12.07.18   20:34

Прочитано : 1,533

Print This Article
loading...

Претседателот на Европската комисија, Жан Клод Јункер имаше проблеми со одржувањето рамнотежа на денешниот гала настан на НАТО Самитот во Брисел, на кој присуствуваа сите лидери.

Тие го придржуваа за да може да се движи, а во близина се најде и македонскиот премиер Зоран Заев кој му помогна да се симне по скалите.

 Јункер пред еден месец изјави дека има проблеми со движњето, односно има ишијас, а не дека е пијан