ВИДЕО: Изјава на премиерот Заев за пропаднатите преговори за  законот за ЈО

ВИДЕО: Изјава на премиерот Заев за пропаднатите преговори за  законот за ЈО

Изјава на премиерот Зоран Заев за пропаднатите преговори за  законот за ЈО

Во живо прес конференција на премиерот Зоран Заев : Груевизам и подготвеност на се за да го спасат режимскиот криминал

Posted by Radio Slobodna Evropa na Makedonski on Среда, 11 септември 2019