ВИДЕО: Ивона и Јанко биле исплашени и загрозени поради Катица?!

ВИДЕО: Ивона и Јанко биле исплашени и загрозени поради Катица?!
5.02.16   22:12

Прочитано : 12,170

Print This Article

Вчера новинарката Ивона Талевска беше на гости кај Јанко Илковски во емисијата „Јади бурек“ каде меѓу другото се пожалија и кажаа дека биле загрозени и загрижени за својата безбедност и сигурност. Јанко ја спомена и специјалната обвинителка Катица Јанева, најверојатно како дел од проблемот, а можно решение, според него, е самоорганизирање, во „фашистички“ одреди кои, како што кажува, не му се допаѓаат, ама се за самоодбрана.

view more articles

Останати вести