ВИДЕО: Истурија комбе полно со ѓубре на кејот на Вардар

ВИДЕО: Истурија комбе полно со ѓубре на кејот на Вардар

Две непознати лица попладнево во близина на Канал 5 испразнија комбе полно со ѓубре на левата страна од кејот на реката Вардар во Скопје.