(ВИДЕО) Исмајлоска-Старова вечерва во „360 Степени“: Услов да се биде на листа на ВМРО-ДПМНЕ во 2014 беше да се прифати да се гласа за промена на името

(ВИДЕО) Исмајлоска-Старова вечерва во „360 Степени“: Услов да се биде на листа на ВМРО-ДПМНЕ во 2014 беше да се прифати да се гласа за промена на името
8.11.19   18:23

Прочитано : 1,919

Print This Article

Услов да се биде на пратеничка листа на ВМРО-ДПМНЕ на изборите во 2014 година беше да се прифати да се гласа за промена на името – вели пратеничката Нола Исмајлоска-Старова, која беше исклучена од партијата откако гласаше за Договорот од Преспа. Исмајлоска-Старова и Даниела Рангелова гостуваат во „360 Степени“ на ТВ Алсат вечерва (8 ноември 2019 г.) од 22:00 часот.

Најава „360 Степени“, гостување на пратеничките Исмајлоска-Старова и Рангелова (8.11.2019 г.)

Услов да се биде на пратеничка листа на ВМРО-ДПМНЕ на изборите во 2014 година беше да се прифати да се гласа за промена на името – вели пратеничката Нола Исмајлоска-Старова, која беше исклучена од партијата откако гласаше за Договорот од Преспа. Исмајлоска-Старова и Даниела Рангелова гостуваат во „360 Степени“ на ТВ Алсат вечерва (8 ноември 2019 г.) од 22:00 часот.

Posted by 360 stepeni on Петок, 08 ноември 2019

  Категории:
view more articles

Останати вести