ВИДЕО: Интервју со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во 24 Анализа

ВИДЕО: Интервју со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во 24 Анализа
13.09.18   10:33

Прочитано : 103

Print This Article

Погледнете го интервјуто со претседателот наВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во 24 Анализа.

24 Анализа

24 Анализа

Posted by Телевизија 24 on Среда, 12 септември 2018

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести