ВИДЕО: „I'll be back“ - 30 прашања со идниот премиер Оливер Спасовски - зборува ромски

ВИДЕО: „I'll be back“ - 30 прашања со идниот премиер Оливер Спасовски - зборува ромски

Омилен спортист, работа од соништата и кој политичар од опозицијата најмогу го цениш се само дел од 30те прашања што му беа поставени на Оливер Спасовски во видеото насловено како “30 прашања со“.

Работа, ред и дисциплина

Работа, ред и дисциплина 🙂30 прашања и 30 одговори 👇P.s: I'll be back😉

Posted by Oliver Spasovski on Петок, 03 јануари 2020