ВИДЕО: „Храбра“ Саботажа

ВИДЕО: „Храбра“ Саботажа
2.11.18   23:08

Прочитано : 2,477

Print This Article

„Храбра“ Саботажа, емитувана на 02 ноември 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А