ВИДЕО: „Хорор“ Саботажа

ВИДЕО: „Хорор“ Саботажа
14.09.18   23:50

Прочитано : 1,380

Print This Article

„Хорор“ Саботажа, емитувана на 14 септември 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.