(ВИДЕО) Гушната Саботажа

(ВИДЕО) Гушната Саботажа
25.10.19   23:19

Прочитано : 1,578

Print This Article

„Гушната Саботажа“, емитувана на 25 октомври 2019 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски
монтажа: Коста А.