(ВИДЕО) Граѓанин на анкета на Политико: Заев да се повлече за друга партија да дојде (?!)

(ВИДЕО) Граѓанин на анкета на Политико: Заев да се повлече за друга партија да дојде (?!)
13.12.15   19:51

Прочитано : 5,787

Print This Article

-Треба да се повлече човекот (Заев) за друга партија да дое. Мора да се повлече за демократија да победи, вака нема демократија – изјави еден од граѓаните со кои Саше Ивановски зборуваше за содржината на„бомбите“, скандалот со прислушкувањето, не појавувањето на Мијалков, Протогер пред Анкетната комисија за бомбите и сл.

  Категории: