(ВИДЕО) Гаф на дополнителната заменик министерка: Администрацијата е гламурозна!

(ВИДЕО) Гаф на дополнителната заменик министерка: Администрацијата е гламурозна!

Невенка Стаменковска Стојковски, која втор ден е на позицијата дополнителна заменик министерка во Министерството за информатичко општество и администрација, информирајќи за бројките и за нејзиниот впечаток дека јавната администрација е гломазна, направи гаф, нарекувајќи ја „гламурозна администрација“.