ВИДЕО: Една од најпопуларните балкански ѕвезди Нина Бадриќ во „Вечер со Тијана“ – погледнете го шоуто

ВИДЕО: Една од најпопуларните балкански ѕвезди Нина Бадриќ во „Вечер со Тијана“ – погледнете го шоуто
13.05.18   13:35

Прочитано : 409

Print This Article

Топло добредојде за Нина Бадриќ на Меѓународниот аеродром во Скопје, а потоа одличен третман во удобната столица во студиото на 1ТВ, како гсотинка во емисијата „Вечер со Тијана“. Многу смеа и емотивни моменти поврзани со приватниот живот на хрватската пејачка Нина Бадриќ. Минути резервирани и за музика. Изненадувањата започнаа од самиот старт со пречекот на Нина, па се до моментот кога пристигна во 1ТВ.

Што пропуштивте може да погледнете од видеото подолу, и за следниот пат запомнете, сабота 20 часот „Вечер со Тијана“.

  Категории:
view more articles

Актуелно