ВИДЕО: Дрзок крадец снимен на камера од скопска гостилница – седна, ја собра ташничката од соседната маса и замина

ВИДЕО: Дрзок крадец снимен на камера од скопска гостилница – седна, ја собра ташничката од соседната маса и замина
20.10.19   11:40

Прочитано : 10,379

Print This Article

На Твитер беше објавена снимка од безбедносните камери на гостилницата „Ла Тана“ во Скопје, на која се гледа како дрзок крадец влегува, седнува на една од масите, ја краде ташничката оставена на соседната маса, па излегува.

view more articles

Останати вести