ВИДЕО: „Диригентска“ Саботажа

ВИДЕО: „Диригентска“ Саботажа
26.10.18   23:20

Прочитано : 2,452

Print This Article

„Диригентска“ Саботажа, емитувана на 26 октомври 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А

view more articles

Актуелно