ВИДЕО: „Димензионирана“ Саботажа

ВИДЕО: „Димензионирана“ Саботажа
17.05.19   23:08

Прочитано : 1,206

Print This Article

„Димензионирана“ Саботажа, емитувана на 17 мај 2019 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

  Категории: