(ВИДЕО) „Даскалска“ Саботажа

(ВИДЕО) „Даскалска“ Саботажа

„Даскалска Саботажа“, емитувана на 29 ноември 2019 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.