ВИДЕО: Бруно Марс прекина концерт поради пожар

ВИДЕО: Бруно Марс прекина концерт поради пожар
11.07.18   19:47

Прочитано : 53

Print This Article
loading...
loading...

Американскиот пејаќ Бруно Мар беше принуден да го напушти концертот во Глазгов, поради огнот кој изби на сцената откако беше испален огномет.

Музичарот Бруно Марс, кој се прослави со хитот Uptown funk, настапуваше во Глазгов, каде владееше одлична атмосфера на сцената. Но тогаш пиротехниката почна да гори, поради што пејачот мораше да ја напушти сцената.

Според присутните сцената почнала да гори откако бил испален огномет.

Сепак, концертот не завршил, туку само прекинат, по што Бруно се вратил и продолжил да ја забавува публиката.

  Категории: