ВИДЕО: „Бродоломна“ Саботажа

ВИДЕО: „Бродоломна“ Саботажа
5.04.19   23:12

Прочитано : 2,029

Print This Article

„Бродоломна“ Саботажа, емитувана на 05 април 2019 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А