ВИДЕО: Британски министер обвинет за напад врз активистка

ВИДЕО: Британски министер обвинет за напад врз активистка
21.06.19   12:34

Прочитано : 219

Print This Article
активистка

Невладината организација, „Гринпис“ го обвини британскиот министер за надворешни работи, Марк Филд, за напад откако Филд турнал нивна активистка на настан во Лондон.

Инцидентот бил снимен и предизвика лавина на реакции на социјалните мрежи.

Филд од своја страна тврди дека реагирал инстинктивно и рекол дека бил загрижен дека можеби била вооружена.

  Категории: