(ВИДЕО) Богоев: Ревизорскиот извештај покажа дека општина Карпош е во долгови „до гуша“

(ВИДЕО) Богоев: Ревизорскиот извештај покажа дека општина Карпош е во долгови „до гуша“
16.04.18   20:23

Прочитано : 1,254

Print This Article

Градоначалникот на општина Карпош Стефан Богоев во „Студио 1“ на 1ТВ информира за ревизорскиот извештај за финансиите во работењето на неговиот претходник.

Општината е задолжена „до гуша“, за вкупно 18 милиони евра. Се должи на адвокати, нотари, извршители, а финансиите ги црпеле бројни организации, здруженија на граѓани, поединци и правни лица, без финансиски извештаи или фактурирање на исплатите.

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести