(Видео) Авион слета на улица во Вашингтон и го сопре полиција

(Видео) Авион слета на улица во Вашингтон и го сопре полиција
2.08.19   11:19

Прочитано : 580

Print This Article

Мал авион морал принудно да слета на улица во Вашингтон, а потоа бил сопрен од полицијата кога застанал на црвено светло. Полицискиот службеник кој го сопрел и потоа му помогнал да го тргнат леталото од улицата вели дека ова е најбзарното нешто што му се случило во целата кариера.

  Категории: