(ВИДЕО) Арнаудова тврди: Судството не назадува, туку бележи напредок

(ВИДЕО) Арнаудова тврди: Судството не назадува, туку бележи напредок
14.11.16   22:25

Прочитано : 639

Print This Article

И покрај критиките за судството нотирани во извештајот на Европската комисија во однос на напредокот на земјава, директорката на Академијата за судии и јавни обвинители Анета Арнаудова смета дека судството не назадува, туку бележи напредок во својата работа.

Реформите, според неа, се закочени поради политичката криза.


Видео – 24 Вести

  Категории:
view more articles

Останати вести