(Видео) Американски пилот спасил повредено куче во Македонија

(Видео) Американски пилот спасил повредено куче во Македонија
20.07.19   22:17

Прочитано : 946

Print This Article

Американски пилот спасил улично куче кое било повредено во сообраќајка во Скопје.

Пилотот Марк Вендајт го нашол кучето повредено пред американската амбасада, прво сакал кучето да биде вдомено во Македонија, но откако видел дека посвојување на улични кучиња е многу ретка практика во земјата, го однел во САД каде сега се вика Мила и живее со американско семејство.

Приказната на Мила можете да ја погледнете во видеото.

  Категории: