(ВИДЕО) Амди Бајрам на Ромскиот бал: Северна Македонија беше моја визија уште од 1996 година

(ВИДЕО) Амди Бајрам на Ромскиот бал: Северна Македонија беше моја визија уште од 1996 година
14.01.19   11:03

Прочитано : 663

Print This Article

Пратеникот Амди Бајрам кој е и претседател на партијата Сојуз на Ромите на Македонија, го отвори годинешниот традиционален Ромски бал со честитка за новото име Република Северна Македонија, велејќи дека тоа била негова визија уште од 1996 година, споредувајќи ја кратенката на новото име (иако неправилно поставена) со кратенката на неговата партија.

Amdi Bajram na Romskiot bal i go cestita imeto Severna Makedonija

Posted by Dule Micic on Петок, 11 јануари 2019