ВИДЕО: „Алегорична“ Саботажа

ВИДЕО: „Алегорична“ Саботажа
8.04.19   23:27

Прочитано : 1,023

Print This Article

„Алегорична“ Саботажа, емитувана на 08 април 2019 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски
монтажа: Коста А

view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести