ВИДЕО: Албана Азиз со „провокативен“ спот во црква

ВИДЕО: Албана Азиз со „провокативен“ спот во црква

Албана Азиз е една од најпознатите албански пејачки. Таа потекнува од Косово, но живее во Швајцарија. Албана сними спот во црквата Св. Никола во Нова Брдо.

Разголена, потпрена на православниот храм, Албана изговара „провокативен“ текст.

Таа се појавува полугола на спотот, па од Српската православна црква негодуваат на оваа недолична содржина, како и на тоа што не побарале дозвола за снимање.

Погледнете ја убавата Албана.