(ВИДЕО) Ахмети: Нека се обидат да ја видат ДУИ во опозиција, тогаш ќе ја почувствуваат вистинската сила на ДУИ!

(ВИДЕО) Ахмети: Нека се обидат да ја видат ДУИ во опозиција, тогаш ќе ја почувствуваат вистинската сила на ДУИ!
18.04.19   23:38

Прочитано : 1,123

Print This Article

Али Ахмети во #ClickPlus на ТВ21 вели дека доколку опозицијата се обиде да ја види ДУИ во опозиција, дури тогаш конкурентите ќе ја почувствуваат силата на неговата партија.

Ahmeti: “Le ta provojnë BDI-në në opozitë, të shohin forcën tonë reale!”

Ahmeti: “Le ta provojnë BDI-në në opozitë, të shohin forcën tonë reale!”Ахмети: Нека се обидат да ја видат ДУИ во опозиција, тогаш ќе ја почувствуваат вистинската сила на ДУИ!

Posted by TV21 on Четврток, 18 април 2019

  Категории: