(ВИДЕО) 360 Степени: Целосна анализа за пакетот заснован на „Република Илинденска Македонија“ и реакциите во Македонија и во Грција

(ВИДЕО) 360 Степени: Целосна анализа за пакетот заснован на „Република Илинденска Македонија“ и реакциите во Македонија и во Грција
21.05.18   23:52

Прочитано : 1,217

Print This Article

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М (21.05.2018):

– Дали пакетот заснован на „Република Илинденска Македонија“ е потрошен;

– Во Грција – кампања против Илинденска Македонија, но и текстови и изјави на поддршка;

– Интервју со универзитетскиот професор од Грција и член на „Елиамеп“ Јанис Армаколас;

– Дебата со Оливера Трајковска и Сашо Клековски за иднината на процесот за името;

– Франција и Холандија воздржани за преговори на ЕУ со Македонија и со решен спор за името;

– Нова „Саботажа“

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести